Helyi idő szerint tegnap este kezdetét vette a filmvilág legrangosabb eseménye, a minden évben megrendezésre kerülő Oscar-gála. Mielőtt bármibe belekezdenénk, szeretnék gratulálni a magyar delegációnak, hiszen mindig nagy öröm számomra, ha hazai vonatkozása is van egy-egy ilyen eseménynek.

Na de jöjjön aminek jönnie kell, lássuk az idei kedvenceimet! Teljes megjelenést néztem, ruhát, hajat, kisugárzást, így született meg az alábbi ötös lista:

1: Jennifer Garner: 

46. születésnapjához közeledik, és azon nők közé tartozik, akiknek hihetetlenül jól állnak az évek, és a velük megjelenő ráncok. Szerencsére, ha tesz is ellene, nem látszik, nem futott bele abba a hibába, mint elődjei százasával, mimika nélkülire botoxolt arcnak esetében nyoma sincs. Csodálatosan nézett ki, tökéletes ruha, tökéletes smink, tökéletes megjelenés. Direkt olyan képet kerestem nektek, ahol látszik mennyire szépen kidolgozott a karja, ezeket a vállakat nem a tévé előtt szedte össze, az egészen biztos.

2: Nicole Kidman:
Kifejezetten nem szeretem a karakterét, egyik filmjében sem ragadott még magával, és rá pont az állítás, miszerint néha túllőtt a célon az arcával kapcsolatban. Tegnap viszont hihetetlenül jól nézett ki, ruha 10 pont, smink 10 pont, és most az arcszerkezet is nagyon rendben van. Szép munka!

3: Timothée Chalamet: 

Szégyen gyalázat, de én eddig nem tudtam ki ő, viszont cserébe egyetlen fiúnak beválogattam ide, így jogosan gondolhatom úgy, hogy kvittek vagyunk. Tökéletes megjelenés, nagyon friss, letisztult outfit. Férfi létére sem gondolja úgy, hogy mindenképpen nagyon extrát szeretne mutatni, egyszerűen hibátlan!

4: Margot Robbie

A toplistám végére hagytam a leglegleglegleglegeket, így érkeztünk el Margot Robbiehoz. Keresem a szavakat, amivel leírhatnám, mennyire FANTASZTIKUSAN nézett ki tegnap, de egyelőre nem találom. A ruha egy álom, tökéletes klasszikus választás. Csodálatosan kiemelte a szőke haját, bőrét, szemét, mosolyát, arcát, mindenét. Smink szintén kitűnő, egy százalékkal sem több, mint kellene. Ő azon nők közé tartozik, akiknél a no-makeup make up az abszolút telitalálat, felesleges ezt a bájat, kisugárzást pigmentek alá dugni. Egyetlen fájdalmam vele kapcsolatban, hogy egy  kicsit idősebbnek néz ki a koránál, de szimplán ilyen szerkezete van az arcának, meg amúgy kit érdekel, ha egyszer ennyire gyönyörű? Az este egyik befutója kétségtelenül ő volt.

5: Zendaya

Eddig egyszer csináltam ilyen jellegű posztot, és Zendaya akkor is dobogós volt, de ha átgondolom, az elmúlt évek összes nagyobb volumenű rendezvényén kiemelkedő volt a megjelenése, és soha nem bakizott. Írom ezt úgy, hogy még mindig nem láttam-hallottam soha őt sehol énekelni-színészkedni, tehát a munkásságáról konkrétan fogalmam sincs. A tegnapi kedvencem toronymagasan ő, a tőle megszokott nagyon természetes, nagyon bájos, nagyon letisztult stílusát hozta a vörös szőnyegre. Bár kifejezetten utálom a barna színt, de rajta még ez is hibátlan, tökéletes választás volt a bőr és szemszínéhez, illetve a hajához. Ruha szabása 100 pont, ékszerek hozzá 100 pont, a sminkjével pedig csak felrakta a saját fejére a koronát. Tudnám ragozni még néhány mondaton keresztül, mennyire fantasztikusan nézett ki, de beszéljenek helyettem a képek:

Nektek mi a véleményetek az idei felhozatalról? Írjátok meg a véleményeteket, illetve ha van bárki ha valakit szerintetek kihagytam, ne tartsátok magatokban!

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!