Vajon mi a szomorúbb? Az, hogy pontosan tudjuk, ez a videó nekünk, élhetőbb országra vágyó embereknek szól, vagy az, hogy a saját szavazójukat még ennyire sem tartják?

A keresztény értékrend leghűségesebb hódolóit látjuk, avagy tombol a kultúra a győztes berkekben! Természetesen a klasszikus fidesz mentalitás most sem maradt el! Kinek, UGYAN kinek állna feljebb, mint a videóban szereplő egészen szimpatikus, szerényen ünneplő alpolgármester úrnak?

“Álhír gyártással folytatódik a választási kampány!
A tegnapi nap egyértelmű választási győzelmet követően az ellenzék folytatja a tőlük megszokott hazug lejárató kampányt. Most éppen engedély nélkül, személyiségi jogokat sértve, tartalmilag félremagyarázva manipulálják az embereket egy videóval. Tegnap este nem üvöltöttem, és nem üzentem semmit a váci ellenzéknek!”

Mantrázzuk együtt, hogy álhír gyártás, személyiségi jogok megsértése, tartalmilag félremagyarázva (személyes kedvencem) majd mind varrassunk a kabátunkra, pulcsinkra, homlokunkra egy hatalmas LÚZER feliratot, mert nagyon úgy látszik, hogy minket itt maximálisan annak néznek!

 

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!