Sziasztok drágáim, meg is érkezett a MET összefoglaló, benne a legjobban öltözött hiperszupervilágsztárokkal, hogy ma se maradjunk izgalmak nélkül! Mint mind tudjuk, ez a divatvilág legnívósabb eseménye, ami minden évben új tematikát kap, hogy mindenki saját ízlése (stylistja ízlése) alapján hozza ki magából a maximumot! A tavalyi eseményről egy dologra emlékszünk biztosan, mégpedig arra, hogy senki nem öltözött a témának megfelelően, de azért szépek voltak nagyon, szóval igazán érdekelt, hogy most milyen lesz a felhozatal.

Az idei tematika tulajdonképpen a katolikus egyház divatra gyakorolt hatása, “mennyei testek” és bár nem vagyok vallásos ember, nagyon kíváncsi voltam a megvalósításokra, mert ezt sokkal ötletesebb témának tartom, mint a tavalyit. Na lássuk ki mit hozott össze, erős mezőny volt!

Emily Ratajkowski

Bár nem vagyok Emrata fan, ha el kell ismerni, akkor el kell ismerni. Biztonsági játékos, mint mindig, illetve azon ritka alkalmak egyikének lehetünk szemtanúi, ahol nem a melle viszi el az összeállítás 99%-át. Szerintem ez most nagyon jól sikerült, a szűzies fonatokkal, és tömény arannyal még a témába is bele tudom illeszteni.

Blake Lively: 

Szeretnék kérni tőletek egy olyan eseményt az elmúlt három évből, ahol másnap nem attól volt hangos a sajtó, hogy Blake ellopta a showt. Nem tudom hogy magának, vagy az stylistja tökéletes érzékének köszönhető, hogy ennyire megtalálták a stílusát, tényleg mindig hibátlan a megjelenése. Gyönyörű volt a ruha, témához illik, nem mellesleg ragyogott a hölgy, 100 pontot adnék.

Stella Maxwell:

Sosem tudom hova tenni ezt a lányt, egyértelműen gyönyörű, de valahogy mindig hiányolom belőle a VS kisugárzást, illetve úgy általánosságban a kisugárzást. Ennek ellenére tegnap fantasztikusan nézett ki, a ruha egyszerre volt letisztult és eltúlzott, hozzá az irreális hajzuhatag, angyali arc, áh.. szerelem!

Hailey Baldwin: 

Gondolkodtam néhány percet, hogy ő bekerüljön, vagy ne kerüljön, hiszen a teljes összképet nézem mindig, és a hajával NAGYON nem vagyok kibékülve. Alapvetően jobban szeretem hosszabban, de ez a rózsaszín nálam nagyon nem jön be, szőkén hatalmas bombázó. Az arcát, stílusát imádom, és ő is biztosra ment, de gyönyörű volt, nagyon finom, bájos megjelenést hozott! Én ezt az ártatlanságot is be tudom illeszteni a témába, nálam nyerő!

Rosie Huntington-Whiteley:

A világ egyik királynője, személyesen! Candice után a második legnagyobb szerelmem, fel nem foghatom ép ésszel, hogy lehet valaki ennyire gyönyörű, ilyen lehengerlő kisugárzással? Tökéletesen tükrözte a személyiségét ez a glória, ami nem mellesleg kitűnően töltötte be az ékszer szerepét összeállításban, hibátlan smink, mint mindig, és ez a ruha.. Rosie <3

Gigi Hadid: 

Csodálkozom, hogy még soha nem kerül ki a blogomra, pedig elég régóta a legjobban öltözött nőnek tartom a világon. Fantasztikus a stílusa, egyszerűen imádom, soha nem okoz csalódást! Nagyon bájos, nagyon természetes, gyönyörű lány, és ezt lovagolták most (is) meg, mondanom sem kell, sikerrel. Egy remekmű a ruhája, a sminkje, imádom ha kiengedve van a haja, nem túl sok, nem kifejezetten feltűnő darab, főleg néhány másikhoz képest, de mégsem tudod róla levenni a szemed. (Ellenben a testvére borzasztóan borzasztó választásával)

Rihanna: 

Na lássuk a győztest.. Elképesztően flegma, mint mindig, hogy lehet nem imádni? Az egyértelmű, ha valahova elmegy, vagy a megjelenésével, vagy a viselkedésével napokig megbolygatja a világot, ez természetesen most sem történt másképp. Pápának öltözött női kivitelben, hát mit lehet erre mondani? Első helyen van nálam abszolút, szavakat nem lehet találni, komolyan mondom!!

 

Írjátok meg, nektek ki tetszett, ki az, akit szerintetek kihagytam, meg úgy összességében, hogy mit gondoltok az idei MET-ről!

sok puszi,

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!