Emlékszem, amikor a tavalyi H&M kollaboráció, az Erdem x H&M darabjait láttam a hazai blogger és vlogger élet képviselőin, csak arra tudtam gondolni, hogy egyszer én is nagyon szeretném ezt elérni. Amikor a katabaumgartner.com útjára indult, egy konkrét szám és egy konkrét brand lebegett a szemem előtt, és a mai napig nem felejtem el, amikor az egyik kitűzött célt elértem, és az első H&M-től kapott emailt olvastam. Egy évvel később, a következő designer kollaborációban pedig én is megmutathatom nektek a kedvenceimet, és amikor ez a bejegyzés publikálódik, én éppen a H&M bemutató eseményén vagyok. Óriási megtiszteltetés és boldogság ez nekem, és ezeket a sorokat azért írtam le, hogy lássátok, ez nem egy átlagos együttműködés, szívem-lelkem beleteszem, hogy maximálisan viszontlássam magam az eredményben, és azt a minőséget tudjam hozni, amire azt mondom: ez oké, ez kell ide! Na de térjünk a lényegre..

A H&M vendégtervezőit sosem kell félteni, de az idei kollekció szerintem extrém jól sikerült! Megmondom nektek őszintén, én nem vagyok a kifejezett Moschino arc, ám Jeremy Scott még így is az egyik favorit tervezőm. Mindig nagyra értékelem a különlegességet, és azt, ha valaki ki mer lógni a sorból, rá pedig ez maximálisan igaz!

Amikor szeptember elején először megláttam a teljes kollekciót, kellett néhány perc mire az indokolatlan mennyiségű flittert, glittert, aranyat, láncot, csatot, formát, színt és mintát befogadta az agyam, de onnantól fogva nem lehetett nem imádni. Maximálisan hozza a klasszikus Moschino hangulatot, formabontó és végtelenül kreatív megoldások, abszolút nem érezhető, hogy ez egy másik brand neve alatt futó kollekció, ami szerintem ilyenkor mindig a kritikus pont!

Minden darab nagyon erőteljes, kétségtelenül tudni kell viselni, viszont jó hír, hogy az is csemegézhet belőle, aki alapvetően egy kicsit visszafogottabb vonalon mozog.

Egyetlen fájdalmam az elkészült anyaggal kapcsolatban, hogy nem a legfőbb szerelmem van rajtam, a csodálatosgyönyörűfantasztikusanszép arany bőrdzseki, amit már láttatok rajtam Instagramon. Azt eredetileg egy másik eseményen terveztem viselni, ahova végül nem mentem el, de addigra már lefotóztuk ezt, szóval egy picit szomorkodom érte. Most pedig jöjjenek a képek!

A Moschino x H&M kollekció November 8-án érkezik a Váci1 üzletbe, és online!

Csodálatos fotók: Bognar Bogi
Kabát, póló, szoknya, táska: Moschino x H&M
Baki: INCH2

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!