Ritka alkalmak egyike, hogy Budapesten szép és fotózható hó marad, és tekintve, hogy előző héten pontosan ez történt (el is múlt, RIP havacska) útra keltünk, hogy befotózzunk egy outfitet. Ezek a hónapok nekem mindig arról szólnak, hogyan lehet minimális átfagyással a lehető legkulturáltabban kinézni, hát előre szeretném kijelenteni, hogy ez nem igazán szokott sikerülni.

A koncepció megint egy egész nap kényelmesen viselhető, letiszult ám különlegessé varázsolt outfit volt, ezért választottam egy fekete vagy kék farmer helyett ezt a divatba frissen visszatért Pull&Bear cargo nadrágot. Nagyon szeretem a gumis végződést, alacsony lányoknak különösen előnyös hiszen néhány centit mindig “szabadon hagy’ a bokádból, ezáltal egy picit optikailag megnyújt. Más kérdés, hogy télen nem a leghasznosabb viselet, de erre most ne térjünk ki. Nem mellesleg imádom a homokszínt, szuperül kombinálható: feketét, fehéret, szürkét, aranyat, ezüstöt egyaránt kiemel, illetve nem évszakhoz kötött szín nyáron is teljesen vállalható, ha ügyes az ember. (bár van akit ez nem érdekel, pl engem)

Az a jó a cargo nadrágokban, hogy több oldalukat elő tudod varázsolni, és mivel én az utóbbi időben szeretem egy leheletnyi nőiességgel meghinteni minden összeállításom, ezért egy gyönyörű Gucci övet választottam hozzá. Ezt a világszépét karácsonyra kaptam, évek óta csillogó szemekkel nézem, és ha őszinte szeretnék lenni, mióta kicsomagoltam, minden egyes nap felvenném szívem szerint. A legkisebb változatát szerettem volna (és végül Misi is azt választotta, bár én utólag egy kicsit elbizonytalanodtam, szerencsére elmúlt, haha) annak ellenére, hogy a nagyobb verzió tarol, 90%-ban azzal lehet találkozni. Az én magasságomhoz, méretemhez az eggyel nagyobb, 4 cm-es változata túl nagy volt, és nem az volt a cél, hogy a Gucci felirat kiverje az ember szemét. Ez nem jelenti azt, hogy az nem tetszik nagyon, vagy nem szeretnék beruházni egyszer arra is, egyszerűen arról van szó, hogy számomra ez a méret hordható a mindennapokban.

Erre fekete crop Zia pulcsika (meg alatta 20 másik dolog) majd egy gyönyörű oversized kabát, amely az abszolút jackpot darabom ebben a szezonban. Bármihez hordható, ruhához, melegítőhöz, bakancshoz és magassarkúhoz, ez a szabás kb 100 éve nem okozott csalódást nekem, ha nincs konkrét terv a fejemben, vagy nem érzem egyik kabátom sem egy összeállításhoz, jön ez, és minden a helyére állt. Én itt sem félek a túlméretezett szabástól, egyszerűen viselni kell tudni, és egyáltalán nem lesz olyan hatása, mintha véletlenül a 10 számmal nagyobb családtagot kabátját akasztottad volna le a fogasról a reggeli rohanásban!

Íme a képek:

  

fotók: Bognar Bogi
pulcsi: Zia
kabát: H&M
nadrág: Pull&Bear
öv: Gucci
cipő: INCH2
táska: Topshop

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!