Eddig minden ruhám és kiegészítőm az egyik kedvencem volt, innentől minden outfit bejegyzésem szintén a kedvencem lesz! Természetesen ez sem marad ki a sorból, szóval fogadjátok szeretettel az aktuális favoritot!

Mint az előző posztomban említettem, megfogadtam, hogy idén kihasználom a ruhatáram adta lehetőségeket, és minimumra szorítom a klasszikus farmer-póló-pulcsi kombót. Elég jól haladok egyébként vele, tényleg csak akkor vetem be, amikor nagyon rohangálok, és nagyon nincs kedvem felöltözni. Sokkal jobban érzem így magam, és végre olyan ruhákat is kivettem a szekrényből, amik eddig a megfelelő alkalomra vártak, ami általában soha nem jött el, haha.

A legutóbbi NA-KD rendelésemmel érkezett ez a csodálatos ruha, bár azóta őszintén megbántam, hogy nem a leopárd mintásat választottam. Valahogy abban a pillanatban nem éreztem magaménak, azóta meg szomorúan nézegetem, hogy mennyire csodálatos lett volna. Na mindegy, igazából ez a menta is gyönyörű, de ha hezitáltok, én adok egy szavazatot a leopárdra!! Ez a sorozat 2 héttel ezelőtt készült, amikor még javában tombolt a 30 fok, most egy kicsit vacogna a fogam benne, de egy bőrkabáttal tökéletesen ki tudnám egészíteni (és úgy is megfagynék) bakival és sneakerrel egyaránt tökéletes, de ha láttátok az Instagram oldalam, ott például magassarkút választottam hozzá, pont azért, hogy megmutassam mennyire sokszínűen lehet viselni egy ilyen darabot.

Na és akkor jöjjenek a képek:

csodálatos fotók: Bognar Bogi
uha: NA-KD
cipő: Vans
táska: Zara

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!