Szeretem a nyarat, ezzel együtt a meleget, de kétségtelen, hogy a városi létben (a betonrengetegben) nem a legkomfortosabb érzés, ha megérkezik a klasszikus 30 fokos hőség. Olyankor öltözködni már nem lehet, csak a túlélésre érdemes menni. Ezért örülök neki, hogy idén nyáron még tűrhető a hőmérséklet, egészen jól ki is lehet használni öltözködés szempontjából.

Tudjátok, hogy nagy rajongója vagyok a bodyknak, jelentem, hogy szerelmem az évek múlásával sem csökkent, a mai napig nem tudok ellenállni egy-egy különleges darabnak. Ennek a zöldnek a fekete verzióját már láthattátok rajtam, de annyira szeretem a szabását, és az anyagát, hogy egyszerűen muszáj volt beújítani belőle egy másikat is. Pedig alapvetően nem kedvelem ezt a színt, szerintem évek óta nem volt zöld lakója a ruhatáramnak, de most megtört a jég. (és milyen jól tette)

Idén a klasszikus nem-találok-magamnak-rövidnadrágot probléma is enyhülni látszik, végre elért az üzletekbe az a szabás, amit évek óta keresek. Kényelmes, nem lóg ki belőle sehol semmim, van tartása az anyagnak, klasszikus forma, klasszikus szín. Az mondjuk egy másik téma, hogy egy számmal nagyobbat vettem, mint kellett volna, gondolván legyen jjjjjjó laza, de így akkorára nyúlt, hogy gyakorlatilag hordhatatlan közeli állapotba került. Szóval egy kicsit fáj érte a szívem, főleg hogy van belőle egy kék verzióm is (jó méretben) és az sokkal jobban áll, szóval elég nagy baklövés volt részemről.

Ehhez a kombinációhóz tökéletes bármilyen papucs, bevállalósabbaknak hűvös napokon bakancs (tudom, azt csak én hordok nyáron) sportcipő, magassarkú, amilyen kedvetek éppen van, és amilyen eseményre készültök. Nem mutattam még nektek meg ezt a cipőt, és ha jól tudom rövidnadrág + magassarkú kombó sem volt még soha itt, ezért úgy döntöttem őt választom hozzá.

A legnagyobb alapdarab számomra ez a cipő, ha magassarkúról van szó, farmertől elkezdve estélyi ruháig mindennel tökéletes, szerintem soha nem fog kimenni a divatból. Viszonylag kényelmes is, ám rejt magában rizikót, ha kitágul a lábfejet tartó része, gyakorlatilag hordhatatlanná válik, szóval ebből érdemes olyat választani, amire van x idő garancia, ha esetleg megtörténne a baj. Sajnos hétköznapokon lusta vagyok farmerrel magassarkút hordani, de ha tenném, őt tenném a lábamra, haha.

   

hol találod őket?
nadrág: ZARA
cipő: Mango
táska: Zara
body: Zara

képek: Bognár Bogi ♥

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!