Ennyi képet még szerintem soha nem osztottam meg veletek egyetlen bejegyzés alkalmával, de annyira szeretem ezt a sorozatot, hogy egyszerűen képtelen voltam kevesebbet leválogatni! Annak ellenére, hogy hirtelen nyár lett, tartogat még a tavasz számunkra olyan napokat, amikor nem az az elsődleges szempont, hogy ne gyulladjunk meg, és pont egy ilyen délutánt csíptünk el, amikor ezeket a képeket befotóztuk!

A mom jeans még mindig fénykorát éli, minden hölgy szekrényében kell lapulnia egy klasszikus kék darabnak, ami mindig jó választás lehet, ha kényelemre, ám mégis hibátlan megjelenésre vágyik! Bár mindenféle cipővel kiváló választás, nem meglepő, hogy én a kedvenc Pumámhoz nyúltam, hiszen köztudottan ez az egyik kedvenc lábbelim. (ez is)

Ehhez a két komponenshez felülre minden mehetett volna a pulcsitól kezdve a bőrdzsekin át a csipketopig, de összhatásban egy letisztult, városi, nagyon tavaszi, ám mégis kicsit különlegesebb összképet szerettem volna, ezért választottam ezt a szépséget, amit alig vártam, hogy megmutassak nektek! Az egyik vlogomban már láthattátok rajtam futólag, de végre itt pompázik teljes valójában! Nagyon szeretem azokat a darabokat, amik ennyire passzolnak a stílusomhoz, tehát kényelmesek, nagyon egyszerű szabásúak, egyszínűek, de mégis van bennük egy olyan apró csavar, ami különlegessé varázsolja őket.

A továbbiakban pedig beszéljenek helyettem a képek:

hol találod őket?

top: Nana’s ( http://shop-nanas.com/shop/kristina-top/ ) Kata20 kóddal pedig 20% kedvezménnyel vásároltok az egész webshopban, kivéve az akciós termékeket, és a charity karkötőket!
nadrág: ZARA
cipő: Puma
táska: H&M
nyaklánc: PD Paola
gyűrű: Luiza

képek: Bognár Bogi ♥ nagyon köszönöm neki a fantasztikus munkát!

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!