Nagyon régóta ismerem a H&M “újrahasznosított” vonalát, azaz a Conscious-t, és ha néha megfordultok 1-1 üzletükben, biztosan ti is találkoztatok már a címkével, amellyel minden ilyen darabot ellátnak.

Ezt emelve magasabb szintekre, évről-évre megjelenik a Conscious Exclusive kollekciójuk, amelyben a cég igyekszik megmutatni a nagyérdeműnek, hogy “a fenntarthatóság és a divat igenis megfér egymás mellett”! Immár hetedik alkalommal állnak elő csodás darabokkal, és idén abban a hatalmas megtiszteltetésben részesültem, hogy én is bemutathatom magamon a kedvencem!

Azt elöljáróban elmondanám, hogy a kollekció összes remekművének ránézésre is külön lelke van, nagyon kifinomult, nőies, klasszikus vonal, maximálisan illik a H&M-hez, abszolút sikerült eltalálni önmagukat! A felhasznált anyagok egyébként (a teljesség igénye nélkül) újrahasznosított ezüst, bioselyem, újrahasznosított poliészter, és a halászhálókból, illetve hulladékokból készült új anyaguk, az ECONYL.

Mivel nem olyan ruhadarabról van szó, amiben leugrik az ember a boltba, az elsődleges célom az volt az outfit összeállításakor, hogy a végeredmény hétköznap is hordható legyen. Ezért minden tekintetben maximálisan az alapoknál maradtam, egy férfi oversized fekete pólót választottam ki, alá egy teljesen egyszerű kék rövidnadrágot (amit csak biztonsági okokból vettem fel, mert egyébként ülve sem látszik) és egy fekete orránál kivágott magassarkút. Hozzá kell tennem, sportcipő/tornacipő illetve bakancs is hibátlan választás hozzá, de méretemből fakadóan nekem muszáj volt +10 centiben gondolkodni, különben a földön húztam volna magam után.

Smink, haj, helyszín téren is a teljes letisztultságnál maradtunk, és így a végeredmény egy multifunkcionális összeállítás lett, amely vacsorán, színházban, romantikus esti sétán (szerintem mindig ezt a hármat sorolom fel haha) tökéletesen megállja a helyét!

  

hol találod őket?

póló: H&M
kabát: H&M Conscious Exclusive
cipő: ZARA
táska: Pull&Bear

képek: Bognár Bogi ♥

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!