Helló hölgyek!

Végre beköszöntött a tavasz, nem ugrik vissza a hőmérő mínusz fokokba, szóval jöhetnek a tavaszi összeállítások, a megszokott színekben természetesen. Nem vagyok kifejezetten magassarkús, bár gyönyörűek, de sajnos kevés olyan alkalom van, amikor nem első számú szempont a kényelem. Ha mégis előkerül vagy új kerül a gyűjteménybe, legszívesebben farmerrel, bőrdzsekivel, tehát a bevált kedvenceimmel kombinálom.

Most sem volt ez másként, elővettem a szagattot farmert, a magssarkú szandált, ez a kettő tökéletes kombináció, és természetesen nem alkalomhoz kötött, mindenhol bátran elő lehet állni. Nagyon szeretem a laza nadrágokat, egyrészt esztétikai, másrészt kényelmi okokból egyaránt, így ez abszolút telitalálat, nyáron is tökéletes lesz, nem vastag, nem szorít, imádom!

Hozzá pedig az aktuális top-top-top-top kedvenc felsőm, a csodálatos Zilia darab a kedvenc magyar tervezőm, Zia keze alól. Külön boldogság, hogy Zilia, akiről a nevét kapta régi kedves barátnőm, és közösen álmodták meg ezt a szépséget, szóval ha lehet, még jobban ragaszkodom hozzá. Ebben a témában tartogat még meglepetést nektek a szezon, szóval izguljatok addig szépen, van miért!!

Egyetlen fájdalmam, hogy ehhez a csodához kell plusz két, lehetőség szerint női kéz, ugyanis a hátulján egy hatalmas masni díszeleg, amit nem tudtam szépen megkötni, és érthető okokból kifolyólag Anti, a fotós sem értett hozzá, így a képek nem adják vissza élőben. Gyönyörű darab, nagyon vigyázok rá, és sokat is tervezem viselni, hiszen bármilyen eseményen tökéletesen megállja a helyét, sneakerrel, farmerrel, magassarkúval, bármivel!

A képek:

hol találod őket?

felső: ZIA
nadrág: Futureal
cipő: Cin Cin Amica (hm)
táska: H&M

képek: Antal Kliszek Photography

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!