Befutott a tavasz, örültök neki? Mivel jelenleg 12 fok és verőfényes napsütés uralkodik odakint, nehezen hihető e sorozat láttán, hogy ezek a képek előző szombaton készültek. Pedig így van, pontosan egy hetesek, még elkaptunk egy utolsó téli installációt, a Bazilika környékén megmaradt havat.

Egész télen elfelejtettem, hogy ez a kabátom itt lóg a fogason, csak két héttel ezelőtt vettem észre teljesen véletlenül, és azóta csak ezt hordom, mert imádom egyébként. Nem is értem, hogy felejthettem el a létezését?! Gyönyörű a szabása, az anyaga, igazi szövet, ami kitűnően tartja a meleget. Sokan elegáns kabátnak hívják, de bakival, sneakerrel is remekül hordható, amolyan multifunkcionális darab. Nem kell félni a komolyabb kabátoktól sem, mert nagyszerűen lehet kombinálni, ezzel együtt pedig új hangulatot adni neki.

Tudjátok, hogy imádom a kényelmes nadrágokat, így ahogy a kezembe került ez a szépség, azonnal szerelem lett. Sokszor vásárolok online, de nadrágot soha nem merek venni, mert az még úgy is be tud csapni, hogy a fogason lóg. Látatlanban minimális az esélye, hogy jól fog állni, de ennél kivételt tettem, és úgy választottam ki, hogy nem is láttam. Szerintem én lepődtem meg a legjobban, amikor mindenhol tökéletes volt, nagyon laza, de a textúra miatt mégis nőies, jackpot darab. Egyetlen fájdalmam vele kapcsolatban, hogy nagyon kell vigyázni rá, egyrészt az anyaga miatt, másrészt a színe miatt. Ebből a fotózásból hazaérve az egész hátulja sáros lett, szóval esős idővel nem igazán kompatibilis, bár ez amúgy látszik is rajta.

Hozzá baki, illetve egy fekete body, ami a mély kivágásával egy kicsit extrábbá tette az egész összeállítást. Egyébként bármilyen basic pólóval is tökéletes választás lett volna, rohangálós hétköznapokra biztosan azt választottam volna!

hol találod őket?
body: Atmosphere (Gardróbcserén vásároltam)
nadrág: M&O
baki: All Saints
táska: Nini Molnar Bags

képek: Antal Kliszek Photography

kata

hozzászólok én is
Ehhez a bejegyzéshez még nem szóltak hozzá, legyél Te az első!